miercuri, 31 iulie 2013

Review paleta corectoare Wet &Wild / E.L.F




Hey girls! Nu stiu cum e vremea la voi, dar la mine e frig, ploua si as vrea sa stau numai in casa cu honey bunny si sa ne uitam la filme! Dar din pacate nu se poate, mai trebuie sa fac cate o coronita, sa mai scriu pe FB sau sa postez pe blog, ca in ultima vreme simt ca am neglijat blogul si nu-mi place de mine!

Mi-am cumparat paleta corectoare de la Wet & Wild cand m-am apucat de cursurile de machiaj si am fost extrem de multumita de ea. Profitand de reducerile de la E.L.F si de faptul ca mi se termina anticeacanul si verdele mi-am cumparat o paleta la pret redus crezand ca am facut o super afacere!

Dupa cum puteti vedea in poze diferente exsta destul de multe intre cele doua palete : cea de la Wet & Wild are o cantitate mai mare de produs decat cea de la E.L.F iar culorile sunt muuuult mai accentuate si acopera foarte bine.Un plus pentru E.L.F ar fi ca trusa lor vine si cu pensula dar din pacate verdele nu este verde si nu acopera deloc roseata, iar anticearcanul nu se vede aproape deloc pe piele.
Sincer nu cred ca o sa le cumpar prea curand pe nici una pentru ca am vazut ca au borcanele separate cu verde sau anticearcan la NYX si eu folosind doar aceste doua culori mi se par mai practice!

Voi ce paleta corectoare folositi?

Have a great day si nu uitati ca ma gasiti si pe FB, ce-i drept mai activa acolo! Kisses!

Marra

luni, 22 iulie 2013

Comanda E.L.F





Am profitat de reducerile de la E.L.F si mi-am luat cateva produse pe care pusesem ochii de ceva vreme. Ma tot intreaba fetele pe FB daca merita sa-ti cumperi produse de la aceasta firma pentru ca li se par ieftine comparativ cu MAC sau produsele de la Sephora. Si raspunsul meu este : Da, merita! Raportul calitate pret este foarte bun, iar unele produse cumparate de la ei mi-au intrecut asteptarile, cum ar fi pensulele de care eu sunt mai mult decat multumita!
Ce mi-am luat eu :
1.Tus crema-este foarte bun, pigmentat, cremos, doar ca pensula cu care vine nu-mi este de nici un ajutor, so next on my list is angled brush!
2.Fard mat-mi-am luat un fard de un bej deschis pe care-l folosesc mai mult pentru iluminarea arcadei sprancenelor (sper sa nu gresesc termenii:)) pentru ca pe pleoapa nu prea se cunoaste.
3.Gene false-mi-am mai luat, mi-au placut foarte mult si am zis sa le incerc si pe cele smocuri.(din pacate inca nu sunt familiarizata cu punerea genelor false, m-am facut toata de lipici pe maini:)) dar o sa reusesc eu pana la urma!)
4.Paleta corectoare: aproape am terminat-o pe cea de la Wet&Wild, care a fost geniala by the way (review curand), nu mai era pe stoc din pacate si am luat-o pe cea de la E.L.F, pe care am dat doar 14 lei !!
5.Trusa mini de farduri: inca nu am folosit-o dar mi-au placut culorile foarte mult!

Voi ce v-ati mai cumparat de la E.L.F si-mi puteti recomanda? Si rujurile sunt foarte apetisante, oare sunt si bune?

Have a great day!

Marra

vineri, 19 iulie 2013

Tort cu ciocolata si piersici




Un tort racoritor pentru un iulie cu toane, cand cald, cand ploi si frig. Sper ca nu v-ati saturat de caisele mele si piersici, promit ca o sa schimb fructele cat de curand (cum va suna tarta cu afine sau tort cu mascarpone si zmeura? ).

Ingrediente blat:
5 oua
5 linguri de zahar
5 linguri ulei
5 linguri cu varf de faina
jumatate de pachet de praf de copt
un praf de sare

Ingrediente crema 1:
3 piersici
4-5 lingurite zahar pudra
1 pliculet gelatina
200 gr mascarpone
200 ml frisca

Ingrediente crema ciocolata
200 gr ciocolata
200 gr frisca

Prima data se preincalzeste cuptorul la treapta 4 si se tapeteaza o tava mai mare cu foaie de copt.
Ouale se separa , iar albusurile se bat bine cu un praf de sare si cu zaharul pana se transforma in bezea. Se adauga galbenusurile, uleiul, faina amestecata cu praful de copt . Trebuie sa aveti grija cand amestecati faina sa nu amestecati foarte mult si cu o lingura de lemn, de sus in jos !Turnati compozitia intr-o tava rotunda cu fundul detasabil si dati la cuptor pana devine auriu deasupra si a crescut frumos.Eu am facut tortul seara, l-am lasat sa se raceasca bine si dimineata am facut doar cremele.
Crema de ciocolata este foarte usoara, deci puteti incepe cu ea : ciocolata si frisca se pun intr-un vas pe bain marie pana se topeste ciocolata si apoi se bate bine cu mixerul si se da la frigider (secretul ca aceasta crema sa se intareasca e sa folositi ciocolata neagra, cu un procent mai mare de cacao!)

Cat timp se raceste blatul, taiati 2 piersici cubulete si faceti-le piure cu blenderul, adaugati zaharul pudra, frisca si mascarponele. Piersica ramasa o taiati si pe ea in cubulete si amestecati cu compozitia de mascarpone.La final adaugati gelatina preparata conform instructiunilor de pe ambalaj si amestecati bine. Dupa ce ati taiat blatul in 2 si l-ati insiropat, puneti-l in tava de tort, (cel mai simplu sirop ever, apa cu zahar lasata sa fiarba si racita), turnati prima crema si dati la frigider sa se intareasca ( eu am pus tortul la congelator si s-a intarit crema in 20 de minute), apoi al doilea blat insiropat si crema de ciocolata. Se da totul la frigider pentru cateva ore si la final ornati cu piersici.

Have a great day!

Marra

vineri, 12 iulie 2013

Instagram

Caise din gradina mea <3

Cele mai bune macarons se gasesc la Mdame Lucie!

The Great Gatsby book

Ador trandafirii albi <3

Noua revista Cosmopolitan merge perfect citita cu niste pepene rosu langa!

Capsunele

Super briosa cu mascarpone si caise!

Bunatati din curte!

H&M hat
Have a great day!

Marra

marți, 9 iulie 2013

Briose cu caise si mascarpone






Caise, again! O sa va saturati de caise cu mine dar fructele se inteleg atat de bine cu crema mascarpone ca a trebuit sa incerc si combinatia asta! A fost una foarte reusita, bunny mi-a zis ca-s cele mai bune briose pe care le-a mancat! Who's the best? Me, meee!

300 gr faina
200 ml iaurt
2 oua
100 ml ulei
130 gr zahar
un praf de copt (10 gr)
un varf cutit sare
400 gr caise (daca nu va plac puteti pune si mai putine)
200 gr mascarpone
2-3 linguri  de zahar pudra sau cat de dulce vreti crema

Aceste ingrediente va ajung pentru 12 -14 briose!
Zaharul, iaurtul, ouale si uleiul se pun intr-un bol. Se omogenizeaza bine cu mixerul , dupa care se adauga faina , praful de copt si sarea  . Caisele se spala si se taie in cubulete, adaugandu-se apoi in compozitie. Se pune aluatul in forme si se dau la cuptor 20-30 de minute pana se fac aurii.
 Crema de branza mascarpone se amesteca cu zaharul pudra si se orneaza briosele dupa ce s-au racit bine! Easy peasy!

Have a great day!

Marra

duminică, 7 iulie 2013

Pandispan cu caise




Am in curte un cais si 3 zarzari si nu mai stiu ce sa fac cu atatea fructe:)) A facut mama compot, dulceata, tarta, tort, briose, inghetata si ne-am cam plictisit de zarzare si caise! Reteta aceasta de pandispan este foarte usor de facut si puteti pune tot felul de fructe si cat mai multe daca nu aveti ce face cu ele si stau prin frigider, asa cum stau la mine:)) Si cu o cupa de inghetata de vanilie deasupra prajiturii...divin!

Ingrediente
5 oua
5 linguri de zahar
5 linguri ulei
5 linguri cu varf de faina
jumatate de pachet de praf de copt
un praf de sare
caise/zarzare/visine ce vreti voi si in ce cantitati vreti voi

Prima data se preincalzeste cuptorul la treapta 4 si se tapeteaza o tava mai mare cu foaie de copt.
Ouale se separa , iar albusurile se bat bine cu un praf de sare si cu zaharul pana se transforma in bezea. Se adauga galbenusurile, uleiul, faina amestecata cu praful de copt and that's all! Trebuie sa aveti grija cand amestecati faina sa nu amestecati foarte mult si cu o lingura de lemn, de sus in jos !
Turnati compozitia in tava, peste fructele pe care le-ati taiat, dati la cuptor pana devine aurie prajitura si dupa ce se raceste mancati cu pofta!

Have a lovely day!

Marra

miercuri, 3 iulie 2013

New in


Normal ca nu am respectat wish list-ul de luna trecuta dar hai sa fim seriosi, cine il respecta?:)) Mereu vom fi in cautare de ceva nou, ochii ni se vor lumina la vederea altui tricou decat cel pe care ni l-am dorit la inceput si lista poate continua.
Am profitat de reducerile de  pe Kurtmann si de faptul ca aveau o gama mai larga de produse decat deobicei si mi-am luat un maieu negru si o bluza cu dungi si dantela (nu se vede in poze dantela dar e foarte frumoasa, chiar pe umeri plasata, iar bluza este dintr-un material subtire, de vara-toamna mai mult).

Sandalele sunt dintr-un magazin din Alexandru (cine este din Iasi stie cartierul si va recomand sa dati o tura prin magazinele de acolo), le gasiti si pe depurtat.ro dar la un pret mai mare. Rochiile sunt de la Zara si Berska, cea rosie este dintr-un material vaporos iar cea neagra are o banda de dantela sub sani si este mai eleganta.M-am luat-o pentru ca este foarte mulata si ceva mai lunguta si o sa o pot purta la evenimente unde se cere o tinuta mai sobra, fara sa mi se vada ceva, cum zice mama :))

De reducerile din magazine nu cred ca o sa  profit pentru ca am ajuns acasa de ieri si nu stiu cand mai ajuns la Iasi, dar sa port eu toate rochitele pe care le am vara asta and i'm good :))

Voi ce cumparaturi ati facut in ultima vreme?

Have a great day!

Marra


luni, 1 iulie 2013

Cum sa purtam fustele lungi

 1.Cel mai simplu este sa alegem 2 sau 3 culori, alb ( non culoare, i know) care  merge la orice si o piesa colorata cum este  fusta de un galben foarte frumos in a doua poza. Camasa de denim este foarte versatila si poate fi purtata la fusta lunga, iar pantofii si geanta se potrivesc atat de bine, adaugand un plus de culoare!
 2.Stiu ca materialele  cu texturi diferite nu se combina dar fusta lunga din voal merge cu un pulover toamna , cu o geaca de piele si o pereche de cizme .Black and white este combinatia clasica cu care nu dam gres niciodata iar balerinii animal print completeaza atat de bine tinuta.
 3.La o fusta cu imprimeu, ori animal print ori inflorata nu adaugam piese la fel de incarcate ci mergem pe ceva simplu, cum ar fi o camasa sau tricou alb.A doua tinuta imi place foarte mult, este romantica si accesorizata perfect!
4.Pentru un look boem putem adauga in tinuta si o bentita purtata pe frunte , un plic si pereche mare de ochelari.
5.Si cel mai important, in trend va fi mereu atitudinea pozitiva so smile all the time!

Have a great day!

Marra